Rubber Stroomkabel

Rubber Stroomkabel

Nederland is het dichtstbekabelde land van de EU en het tweede van de wereld, na Zuid-Korea. De kabelsector blijft investeren en innoveren. Mede hierdoor is de kabel klaar voor de toekomst.

Nederland is het dichtstbekabelde land van de EU en het tweede van de wereld, na Zuid-Korea. De kabelsector blijft investeren en innoveren.

Mede hierdoor is de kabel klaar voor de toekomst. Wist je dat de kabelsector in Nederland 450.000 kilometer glasvezel- en coaxkabel in de grond heeft liggen? Met het aantal kabels in de grond van Nederland zou je elf keer de wereldbol kunnen omtrekken. En we zijn er ook heel blij mee want het gevolg is dat we al die lelijke televisiemasten op het dak kwijt zijn.

Je zou denken dat die kabels daar veilig liggen in de grond. Maar door schade als gevolg van graafwerkzaamheden wordt er jaarlijks voor een bedrag van 27 miljoen euro vernield. Door al deze kabels onder de grond hebben we in Nederland maar één á twee keer per jaar een stroomstoring. De meeste kabels zijn van rubber omdat dit isolerend werkt en zeer felxibel is. Ook haspelonline.nl heeft prima rubberen verlengsnoeren.

Haspelonline.nl heeft een prima verlenghaspel van 40 meter. Deze makkelijke robuuste kabelbox, van breukvast kunststof, staat op een metalen voet. Gemakkelijk op- en afrolbaar en voorzien van een viervoudige contactdoos die beveiligd is tegen oververhitting. De Haspel rubber 3x2.5mm 40mtr 4V +RA biedt je de mogelijkheid om een stuk mobieler in je tuin te werken, om in huis sneller klussen te klaren of je te voorzien van elektra op plekken waar geen stopcontact aanwezig is. Dit haspel is zeer handzaam en licht en heeft veel kabel op weinig ruimte. De verlengkabelhaspel is geschikt voor een voltage van 220 - 240V en een maximale stroomsterkte van 16A.

Door ons ruime assortiment kunnen we altijd de verlengsnoer vinden die het best bij je past. Voor het laten opmaken van een uitgebreide offerte en relevante technische gegevens kun je een afspraak maken met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0488 410119.  Haspelsonline.nlis de webshop met handige producten tegen scherpe prijzen. Je bestelling voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst betekent de volgende werkdag in huis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden