Verlenghaspels

Lekker BBq met een electrische bbq. Als je een beetje tuin hebt en rustig wil zitten. Is je standaard kabel altijd te-kort. Gebruik daarom de kabelhaspels van haspelsonline. Goedkoop en snel in huis.

Wanneer je lekker op een relaxte manier buiten wilt BBQ-en kun je kiezen voor een elektrische BBQ. Voor deze BBQ heb je natuurlijk stroom nodig in de tuin of op je terras.

In dit geval is de verlenghaspel ideaal. De stekker in de verlenghaspel en je kunt aan de slag. Elektrische BBQ’s zijn vaak voorzien van een bak die je kunt vullen met water om het vet in op te vangen en die dienst doet om de gloeispiralen te verkoelen. Bij het vullen van de waterbak moet je goed opletten met de elektriciteit.

Gebruik voor de BBQ buiten een verlenghaspel, rol deze dan helemaal uit. Een opgerold snoer op een haspel geeft veel warmte af. Ook verbruikt een BBQ nogal wat stroom waardoor de haspel extra warm kan worden. Het is dus zaak dat deze compleet is uitgerold!

Met verlenghaspels kun je nog veel meer gezelligheid creëren in de tuin. Denk aan een sfeervol verlichte kerstboom buiten of mooie sfeerverlichting om het huis. Neem een verlenghaspel waar je van op aan kunt van een vertrouwd bedrijf. Haspelonline.nl heeft een ruime selectie verlenghaspels voor je op voorraad. Neem eens een kijkje in deze fantastische webwinkel.

Haspelonline.nl heeft prima verlenghaspels in diverse uitvoeringen. Gemakkelijk op- en afrolbaar en voorzien van een viervoudige contactdoos die beveiligd is tegen oververhitting. Deze verlenghaspels geven je de mogelijkheid om een stuk mobieler in je tuin te werken, om in huis sneller klussen te klaren of je te voorzien van elektra op plekken waar geen stopcontact aanwezig is.

Door ons ruime assortiment kunnen we altijd de verlenghaspel vinden die het best bij je past. Voor het laten opmaken van een uitgebreide offerte en relevante technische gegevens kun je een afspraak maken met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0488 410119. Haspelsonline.nl is de webshop met handige producten tegen scherpe prijzen. Je bestelling voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst betekent de volgende werkdag in huis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden