Cabere Germany Proffessionele Plopper Blauw Cabere

Plopper, onstopper, Cabere, Blauw,Gootsteen Ontstoppen
Artikelnummer:
MP200
product-banner
€11,50
Incl. btw

Gootsteen ontstopper MP200

Deze handige door Cabere ontworpen en gepatendeerde plopper doet zijn werk hetzelfde de als reguliere ploppers, het grote voordeel van dit product is zijn enorme zuigkracht en hiermee de oplossing voor zwaardere verstoppingen.

5/5

Rob Geplaatst op 11 Juli 2017 at 07:31

Had hardnekkige verstopping in gootsteen. Loodgieter gebeld die probleem voor 125 euro oploste. Vier maanden later: zelfde probleem. Weer gebeld. Zouden met zwaardere electrische trekveer langskomen. Wat zou dat gaan kosten? 300 euro. Heb ik geweigerd. Als experiment dit ding gekocht. Zuigkracht VEEL groter dan van bekende rubberen plopper. Hier kan een kind mee aan het plafond gaan hangen. Vier keer ploppen en mijn gootsteen leek wel een draaikolk. Iedere paar maanden komt het probleem terug, ik plop een paar keer, en klaar. Dit ding is zijn gewicht in goud waard.

4/5

Jacqueline P. Geplaatst op 23 Februari 2015 at 11:23

Tevreden over functioneren van de plopper, goede zuigkracht. Over de duurzaamheid kan ik weinig zeggen. De prijs vond ik wat aan de hoge kant. Reactie handigespullen: Het betreft hier een Duits product wat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit gaat u op langere termijn zeker merken en waarderen.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen